wesen-boiler-zellerende-ecocontroller

Ontdek de intelligente Wesen boiler met zelflerende ecocontroller

Ontdek de geavanceerde thermische efficiëntie van de Wesen ECO elektrische boiler, 50 liter, een juweel van design en functionaliteit. Zijn compacte vormgeving verbergt een verbluffend doeltreffende werking, compleet met een zelflerende SMART-regelaar die zich aanpast aan een laag energieverbruik. Dit maakt hem tot een betrouwbare en uiterst spaarzame optie voor het verwarmen van water in uw douche of keuken.

Wat maakt Wesen zo energie-efficiënt?

Deze 50 liter ECO boiler, verrijkt met een intelligente, zelflerende controller, pronkt met een energielabel B. De ecostand, eenmaal geactiveerd, evolueert naar de meest energie-efficiënte modus binnen ongeveer twee weken, waardoor uw energieverbruik en uitgaven aanzienlijk verminderen.

Het elegante, slanke ontwerp zorgt ervoor dat het niet in de weg staat, perfect passend boven de deur of in een kast in uw badkamer, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over hoofdruimte. Veiligheid en comfort in één.

Dubbele tank van 800 watt en 1200 watt

Een innovatief dubbeltanksysteem, aanpasbaar aan 800 watt of 1200 watt, met een totaal vermogen van 2000 watt. Dankzij twee verwarmingselementen geniet u altijd van heet water, met de mogelijkheid om het vermogen te verlagen, ideaal voor kleinere huizen of appartementen.

Aanvullende kenmerken:

Een snelle opwarmtijd, anti-legionellafunctie, oververhittingsbeveiliging, en dikke isolatie. Bij de levering inbegrepen zijn montageschroeven, een muurbeugel en een gratis inlaatcombinatie.

Energiebesparende en intelligente Wesen ECO 50 liter boiler voor uw badkamer

Een Wesen elektrische boiler staat gelijk aan betrouwbaarheid, veiligheid en compactheid. Dit smalle model, slechts 25 cm diep, kan ook horizontaal worden geplaatst, wat veel ruimte bespaart. De hoogwaardige isolatiewand houdt het water langer warm.

Wesen wordt in Spanje geproduceerd door Nielsen Clima en is daar een uiterst geliefd apparaat.

Maar waarom zou u voor deze boiler kiezen?

  • Energiezuinig
  • Bespaart ruimte en water
  • ECO-controller
  • zelflerend
  • Instelbaar naar 800 watt of 1200 watt
  • Snelle opwarmtijd
  • Dikke isolatie, water blijft langer warm

Interesse in de zuinige eco 50 liter Wesen?

Bestel eenvoudig vanuit uw luie stoel in onze webshop, 24/7 beschikbaar. Binnen 2 werkdagen thuisbezorgd. Meer informatie, bestellen en prijzen vindt u via de link naar de Elektrische boiler 50 liter, Wesen.